PRED OČIMA ZAPREPAŠTENIH PUTNIKA: / Muškarac nakon svađe s djevojkom skočio s broda i otišao kući plivajući!

Image

Putnici na brodskoj liniji Zadar - Preko ovih su dana svjedočili nevjerojatnom događaju. Ljubavna svađa između dvoje putnika završila je muškarčevim - skokom u more!

14.9.2016.
15:32
VOYO logo

Četrdesettrogodišnji Zadranin Siniša G. nakon svađe s partnericom odlučio se rashladiti u moru, i to doslovno, piše Zadarski.hr. Po isplovljavanju Jadrolinijinog brzog broda "Dora" iz zadarske luke za Preko, oko 21 sat, skočio je u more i otišao kući – plivajući. U trenutku skoka brod je bio desetak metara udaljen od kopna pa je Siniša G. otplivao do obale i krenuo kući pješice.

Nije poznato što je prouzročilo očito burnu svađu. "Muškarca smo uspjeli osvijetliti i vidjeli ga kako izlazi iz mora i odlazi", kazao je Alen Rukavina, kapetan iz zadarske Lučke kapetanije. Nakon skoka Lučka kapetanija odmah je pokrenula akciju traganja i spašavanja. Iako su u njega bili upereni reflektori, Siniša G. nije se obazirao na pozive s broda Kapetanije da stane te je, nakon što je isplivao na obalu, nastavio trčati prema četvrti u kojoj živi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obaviještena i policija

"To nije pomorski prekršaj nego luđački čin osobe koja je ugrozila svoj život i dovela plovidbu u opasnost. Mi smo o tome obavijestili policiju i smatramo da je taj čin opećopasne radnje u nadležnosti policije", kazao je Rukavina.

"Pomorski prekršaj se odnosi na kapetana i posadu, a ne na putnike koji se svojom voljom upuste u takav luđački čin. Da je putnik ozlijeđen na brodu onda bi za to bio odgovoran kapetan, no u ovom slučaju to ne spada u našu nadležnost. Mi smo učinili sve što je u trenutku bilo potrebno", pojasnio je lučki kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo