POZNATI POLITIČARI POMOGLI ZAGREPČANINU U NEVOLJI: / 'Nisu se žalili što su u blatu niti su se brinuli hoće li si uprljati odijelo'

Image
Foto: PIXSELL

'Nakon toliko loših vijesti kojim nas bombardiraju mediji, mislim da je ovo jedna nevjerojatna priča o ljudskoj dobroti, solidarnosti', piše Zagrepčanin.

9.3.2018.
19:02
PIXSELL
VOYO logo

Jedan Zagrepčanin je s članovima Facebook grupe 'Zakaj volim Zagreb' podijelio zanimljivu jučerašnju avanturu u kojoj se našao zahvaljujući svojoj nepažnji. Naime, doživio je manju prometnu nesreću nakon koje mu se automobil zaglavio i nije ga mogao ponovno pokrenuti. Tada su se zaustavila trojica gospodina koji su mu bez ustezanja pomogli, a ono što je zanimljivo dvojica od njih bili su poznati političari.

"Svojom neopreznom vožnjom unazad promašio sam cestu te sam, skupa s autom, ostao visiti ni na nebu ni na zemlji. Auto nisam mogao pokrenuti niti nazad niti naprijed. Sjedio sam bespomoćno pokušavajući pokrenuti auto, ali naravno nije išlo jer sam se s vozilom nasadio na betonski zid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par trenutaka kasnije, zaustavio se auto i iz njega su izašla tri gospodina obučena kao da idu u svadbu. Pitali su me što se dogodilo, jesam li u redu i trebam li pomoć. Nisam im morao puno objašnjavati, njih trojica su na sve moguće načine pokušavali izgurati i vratiti auto na cestu, ali nije išlo.

Tada je jedan od njih ugledao sa strane složena drva i otišao po jednu tzv.metricu te ju podmetao pod prednji kotač koji je bio u zraku. Kada se činilo da mi neće moći pomoći, nekim čudom sam uspio preko tog drveta doći do ceste...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mojoj sreći nije bilo kraja! Gospodi sam predložio da odemo na večeru kako bih im se odužio za sve što su napravili. Na moju žalost, oni su se upravo vraćali s večere te mi je jedan od njih dao svoju posjetnicu. Na njoj je pisalo IVICA LOVRIĆ, (čovjek koji je podmetao drvo pod kotače) pročelnik gradskog ureda za obrazovanje. Tada sam doživio još veći šok, jer je druga osoba, kojoj sam na žalost zaboravio ime, jedan od saborskih zastupnika. Nisam mogao vjerovati.....

Nakon toliko loših vijesti kojim nas bombardiraju mediji, mislim da je ovo jedna nevjerojatna priča o ljudskoj dobroti, solidarnosti. Niti jedan od mojh pomagača nije se žalio što vuku auto iz blata, nisu pazili hoće li si uprljati odijelo ili cipele... bilo im je važno pomoći čovjeku u nevolji. Zbog toga sam im neizmjerno zahvalan i veliki dužnik....", napisao je muškarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo