'STATISTIČKI NISMO SAMI' / Hrvatski astronom komentirao čudna svjetla nad Slovenijom i nagađanja o postojanju NLO-a: 'To se ne da sakriti...'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Komentirao je i svjedočenje bivših američkih dužnosnika pred Kongresom o NLO-ima

31.7.2023.
23:43
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Astronom Korado Korlević, gostovao je u RTL Direktu gdje je prokomentirao slučaj pilota TUI Airwaysa koji je na putu iz Britanije prema Grčkoj, negdje nad Slovenijom, ugledao jarka svjetla i pitao radi li se o vojnoj letjelici, a kontrolor mu je odgovorio da nema nikakve letjelice.

"Inače kada pričamo o britanskom pilotu, treba pitati šta im kolege Amerikanci rade. Mi smo tu u zvjezdarnici u Istri malo, malo pa nešto iz Aviana osvijetli okolo. Ako imaš Amerikance blizu, onda se ne čudiš da ima svjetla na nebu“, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nama je za najgori slučaj trebalo dva dana da otkrijemo. Nije jednostavno. Nama je posao da, kada se pojavi nešto nepoznato, moramo naći što je bilo. Drugi kada ne mogu, to je onda nešto nadnaravno, izvanzemaljsko“, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OVO JE OZBILJNO /

Hoće li nam se danas svijet promijeniti pred očima? Ispred Kongresa slijedi saslušanje u kojem će se spominjati izvanzemaljci!

Image
OVO JE OZBILJNO /

Hoće li nam se danas svijet promijeniti pred očima? Ispred Kongresa slijedi saslušanje u kojem će se spominjati izvanzemaljci!

'To se ne da sakriti'

Komentirao je i svjedočenje bivših američkih dužnosnika pred Kongresom o NLO-ima. "Za početak ja bih bio kriva osoba za to pričati jer okolo se priča da sam ja potplaćena osoba od strane izvanzemaljaca i treba lagati oko toga. Ali ima onaj drugi dio priče, da se to ne da sakriti. Kad bismo imali minimalni komadić bilo čega. Pričamo o mikromu. Mi smo danas u stanju iz toga otkriti otkud je došla, kako je napravljeno, što je bilo. Sva ta svjedočenja pred Kongresom, priča okolo je ona klasična ljetna priča kada se američki predsjednik nađe u problemima i onda treba naći neku priču koja skreće pažnju i sada su na red došli izvanzemaljci, leteći objekti. Kada je Bill Clinton imao problem Lewinski, bio je to život na Marsu i to je standardna ljetna priča“, rekao je.

"Statistički nismo sami, a onda dolazimo do brojeva udaljenosti i vremena koja govori, da čak i ako ima nekoga, najvjerojatnije naša civilizacija neće sresti nikoga, a ako i sretne, bit će strojna civilizacija, neće biti biološka. Neće biti slični nama, neće biti organske tvari, slični nama nego nešto strojno", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo