policija nije zadovoljna / Poznati bosanskohercegovački bend održao koncert ispred zatvorenika zagrebačkog Remetinca

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Bend je uživo iz dvorišta moglo slušati i pratiti 70-ak zatvorenika, i to onih koji su pravomoćno osuđeni i nalaze se na izdržavanju kazne

15.5.2018.
21:14
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Poznati bosanskohercegovački bend Dubioza kolektiv održao je koncert ispred 70-ak zatvorenika zagrebačkog Remetinca. Nastup je počeo u ranim poslijepodnevnim satima na jednom od šetališta u Remetincu, a koncert je trajao 40-ak minuta. Iako mu je, prema prvom planu, trebalo nazočiti oko 150 ljudi, iz sigurnosnih razloga taj je broj srezan za više od polovice. Sve se odvijalo pod budnim okom pravosudnih policajaca, kojih je bilo gotovo kao i zatvorenika, prenosi 24 sata.

Iako su zatvorenici bili oduševljeni, pravosudni policajci se pitaju kuda sve to vodi. Prvenstveno nisu oduševljeni s mjerama osiguranja koje su morali podići, a imaju problem i s naplatom prekovremenih sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Ministarstva pravosuđa kažu da je u Zatvoru u Zagrebu danas planiran koncert Dubioze kolektiv u trajanju od sat vremena te da nije bilo dopušteno snimanje niti izravan prijenos putem društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo