POVRATAK KLASIKA STRAVE / Poznata glavna glumica nove verzije slavnog horora

Image
Foto: Guliver Image/Splash

Američka glumica Zoe Saldana utjelovit će Rosemary u u četverosatnoj mini-seriji 'Rosemaryno dijete', a seriju će režirati Agnieszka Holland, koja je bila nominirana za Oscara.

10.1.2014.
9:18
Guliver Image/Splash
VOYO logo

Zoe Saldana, američka glumica poznata po ulogama u filmskim hitovima "Avatar" i "Zvjezdane staze" (Star Trek) utjelovit će ulogu krhke Rosemary u četverosatnoj mini-seriji "Rosemaryno dijete", čija bi produkcija trebala početi ovoga mjeseca u Parizu, objavila je američka televizijska mreža NBC, a prenosi The Hollywood reporter.

Saldana će glumiti Rosemary, mladu suprugu koja želi postati majka i koja se sa suprugom seli u stan u Parizu s mračnom prošlošću. Nakon što napokon zatrudni počinje sve više sumnjati da njezin suprug i tajanstveni susjedi imaju skrivene motive o budućnosti njezinog djeteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Guliver Image/Splash

Mini-serija temelji se na istoimenom horor romanu Ire Levina iz 1967.

Istoimeni film iz 1968. jedno je od najpoznatijih i najboljih ostvarenja poznatog redatelja Romana Polanskog. U njemu je ulogu Rosemary utjelovila Mia Farrow, a njezinog supruga Guya glumio je John Cassavettes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: IMDB

Mini seriju "Rosemaryno dijete" režirat će Agnieszka Holland, koja je bila nominirana za Oscara za film "Europa, Europa" te za Emmyja za seriju "Treme".

Izvršni producenti su Joshua Maurer, Alix Witlin i David Stern. Scenarij će napisati Scott Abbott ("Predstavljamo Dorothy Dandridge") i James Wong ("Američka horor priča").

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zoe je dokazala da je jedna od najdarovitijih glumica i smatramo kako ima savršenu kombinaciju duha i ozbiljnosti da preuzme vodeću ulogu Levinovog romana", kazao je izvršni potpredsjednik filmova, mini-serija i međunarodnih koprodukcija u NBC-u Quinn Taylor.

"Sa Saldanom u vodećoj ulozi pod redateljskom palicom Agnieszke Holland, mini-serija će imati sjajan start", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saldana je najpoznatija po ulogama u "Avataru" i "Zvjezdanim stazama", a za film "Colombiana" osvojila je Alma nagradu koja se dodjeljuje latinoameričkim glumcima, redateljima, glazenicima i dizajnerima koji su pridonijeli ugledu Latinoamerikanaca u svijetu zabave.

Bila je nominirana za BET nagradu te nagradu Američke udruge za promicanje prava crnaca (NAACP Image Awards) za filmove "Gubitnici" (The Losers) i "Avatar".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo