'POZNAT SAM PO TOME DA NE DIJELIM LJUDE, NEGO IH SPAJAM': / Željko Turk novi predsjednik ŽO HDZ-a Zagrebačke županije

Image

Turk je rekao da će kao novi predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije nastaviti koncept zajedništva za boljitak Zagrebačke županije

22.11.2020.
22:42
VOYO logo

Gradonačelnik Zaprešića i član Predsjedništva HDZ-a Željko Turk izabran je u nedjelju za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije, potvrdio je Turk za Hinu.

Za potpredsjednike Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije izabrani su i kandidati koje je Turk predlagao za tu funkciju - Tomislav Landeka, Javor Bojan Leš, Tomislav Masten i Božidar Škrinjarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turk je za Hinu rekao da će kao novi predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije nastaviti koncept zajedništva za boljitak Zagrebačke županije. "Kao osoba poznat sam po tome da ne dijelim ljude, nego ih spajam. Želim uvijek povezivati dobro među nama i zastupati svaku dobru ideju među dobrim ljudima u okviru stranke koju zastupam", poručio je.

Željko Turk je na toj funkciji zamijenio bivšeg predsjednika ŽO HDZ-a Zagrebačke županije i gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića koji je u rujnu, kao jedan od glavnih aktera u "aferi Janaf", dao ostavku na tu funkciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidat za tu funkciju Damir Mikuljan na svom facebooku čestitao je Turku na pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo