ZASTOJI I GUŽVE / Požar na teretnom vozilu na A3: kod čvora Križ u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Arhiva

Zbog vrlo gustog prometa tijekom turističke sezone na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom, BiH, Srbijom i Crnom Gorom česta su i neizbježna čekanja čekanja

2.8.2017.
8:15
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Arhiva
VOYO logo

Zbog požara na teretnom vozilu na 68. km autoceste A3 Bregana-Lipovac, kod čvora Križ u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine, javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 8 sati.

Zbog vrlo gustog prometa tijekom turističke sezone na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom (Macelj, Bregana, Kaštel, Plovanija, Pasjak, Rupa..), BiH (Županja, Slavonski Brod, Stara Gradiška, Ličko Petrovo Selo, Nova Sela, Metković,Gornji Brgat...), Srbijom (Bajakovo, Tovarnik, Ilok, Erdut, Batina...), Crnom Gorom (Karasovići) česta su i neizbježna čekanja čekanja, (osobito tijekom ciljanih graničnih kontrola), pa se poziva vozače na strpljenje i razumijevanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog radova na izgradnji autoceste u Sloveniji između Ptuja i GP Gruškovje (Slovenija) vozi se u kolonama uz zastoje te uz duža čekanja na GP Macelj na izlazu iz Slovenije. Granični prijelaz Harmica (SLO) zatvoren je za teretna vozila teža od 7,5 t.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo