OD DALMACIJE DO SLAVONIJE / VIDEO Ovako trenutno izgleda put od Bosiljeva do Zagreba. Završava produženi vikend, gužve su kilometarske

Image
Foto: Screenshot

Na cestama na kojima su u tijeku radovi mogući su zastoji i vožnja u koloni. Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju te Lici

1.5.2023.
16:40
Screenshot
VOYO logo

NOVO

Od Bosiljeva do Zagreba vozi se u u koloni, a trenutne snimke poslali su nam čitatelji. Ovako izgleda vožnja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

+++

Produženi vikend dolazi svom kraju pa su diljem Hrvatske gužve na cestama. Kako javlja HAK, povećana je gustoća prometa na važnijim cestama, prilazima turističkim središtima te pojedinim graničnim prijelazima. Na cestama na kojima su u tijeku radovi mogući su zastoji i vožnja u koloni. Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju te Lici, navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče stanja na cesti, ono je sljedeće.

Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče: povećana je gustoća prometa između Zadra i Zagreba u smjeru unutrašnjosti; između čvorova Karlovac i Jastrebarsko u smjeru Zagreba mjestimice se vozi u koloni u pokretu s povremenim zastojima; pred naplatom Lučko u oba smjera i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autocesta A2 Zagreb-Macelj: zbog požara na vozilu između čvorova Zaprešić i Zabok, prije odmorišta Jakovlje u smjeru Krapine, vozi se uz ograničenje brzine.

Autocesta A3 Bregana-Lipovac: zbog povećane gustoće prometa na prilazu zoni radova kod čvora Križ u smjeru Bregane vozi se usporeno u koloni od oko 3 km; povećana je gustoća prometa u smjeru zapada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autocesta A6 Rijeka-Zagreb: povećana je gustoća prometa između čvorova Kikovica i Bosiljevo II u smjeru Zagreba.

Istarski ipsilon (A8/A9): povećana je gustoća prometa u smjeru Slovenije te te povremeno kod tunela Učka u smjeru Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krčki most (DC102): povećana gustoća prometa u smjeru kopna, kolona je oko 3 km.

Stanje u prometu iz sekunde u sekundu pratite ovdje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo