Majci nakon susreta pozlilo / Potresne scene: Barbarini roditelji pred policijom sreli roditelje potencijalnog otmičara s kojim je navodno u vezi!

Barbarini roditelji iz Triblja kraj Crikvenice koji su digli javnost na noge, danas su se u policiji pred našim kamerama susreli s roditeljima mladića romske nacionalnosti koji ju je vjerojatno odveo. Oni pak znaju gdje su, ali ne žele reći

16.8.2017.
18:48
VOYO logo

Uplakani otac briše suze pa gleda u kameru: 

"Barbara, znaš da te mi svi volimo. Nađi izlaz nekako da nam se javiš, da nam kažeš gdje si. Ajde pa ćemo sve riješiti", govorio nam je Anton Vidović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet dana užasa. Toliko dugo Branka i Anton Vidović ne znaju gdje im je dijete.

Njihova 13-godišnja kći Barbara nestala je u noći s petka na subotu. Ništa nije upućivalo da bi se nešto tako moglo dogoditi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja kći je za mene oteta, ispred moje kuće. Evo ne znam, nemam riječi. Zna se u principu kod koga, tko ju je oteo, tko ju skriva", kaže otac.

Prema riječima Barbarinih roditelja, skriva je obitelj dečka s kojim se zbližila na Facebooku. Djevojčica stanuje u Triblju, nedaleko od Crikvenice. Stotinu kilometara daleko od Ogulina u kojem je maloljetnik u kojeg je, vidljivo je iz njihove prepiske, bila zaljubljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barbarini roditelji sumnjaju da roditelji dečka znaju gdje se djeca nalaze, ali ne žele reći. Danas su se, sasvim slučajno, iako se prije toga nikada nisu vidjeli, susreli ispred policijske stanice u Ogulinu. Pet dana straha i iščekivanja Barbarinu majku Branku su slomila. Onesvijestila se. 

Barbarin otac, na sreću je, ostao pribran. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam u dosta navrata i sam mislio riješiti tu situaciju jer vidim da to ne ide, ali onda opet ja imam obitelj doma, ja imam sina, imam suprugu. Jednostavno se suzdržavam zbog toga", govori Anton Vidović.

Na potezu je policija koja već pet dana bezuspješno traga za nestalom djevojčicom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo