ŽRTVA U KRITIČNOM STANJU / Potrebna pomoć: traže se svjedoci kobnog napada ispred zagrebačkog noćnog kluba

Image
Foto: RTL Arhiva

'Molila bih sve koji su se u subotu nalazili u Aqauriusu ili u tom trenu prolazili, a imaju neke informacije o tome tko su osobe koje su mu nanijele teske tjelesne ozljede da se sa svim informacijama jave'

28.5.2017.
20:21
RTL Arhiva
VOYO logo

U popularnoj Facebook grupi "Zakaj volim Zagreb" javila se korisnica koja traži pomoć građana. Naime, ispred jednog zagrebačkog noćnog kluba napadnut je njen prijatelj, stoga joj je potrebna pomoć osoba koje su se zatekle blizu kluba u noći sa subotu na nedjelju. Njenu objavi prenosimo u cijelosti:

"Možda ovo nije mjesto za ovakve stvari. Ali dragi građani i sugrađanke molila bih vas za pomoć. U subotu na noć ispred kluba Aqauriusa na Adidas partiju napadnut je moj prijatelj Luka Majdak bez imalo povoda jer se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dečko je odvezen ispred kluba sa hitnom u kritičnom stanju radi smrskane lubanje. Trenutno se nalazi u teskom stanju na traumatologiji te ide na operaciju radi teskih ozljeda glave. Molila bih sve koji su se u subotu nalazili u Aqauriusu ili u tom trenu prolazili, a imaju neke informacije o tome tko su osobe koje su mu nanijele teske tjelesne ozljede da se sa svim informacijama jave u inbox. Ipak u pitanju je život nečijeg sina, prijatelja i općenito ljudski život. Zahvaljujem se svima na pomoći."

Image
Foto: Facebook/Zakaj volim Zagreb/Screenshot
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo