Danka Derifaj / Potraga radi nastavak priče o smijenjenom šefu APN-a: 'Želimo neke stvari dokazati crno na bijelo'

Jesu li takve stvari u Hrvatskoj zaista postale normalne?

2.2.2020.
19:24
VOYO logo

Vijest tjedna: direktor APN-a od tog istog APN-a kupio je POS-ov stan u Zadru - i to ispod tržišne cijene. Ekskluzivno otkriće RTL-ove Potrage odjeknulo je poput eksplozije, a glavni akter priče, HDZ-ov Krešimir Žunić, ekspresno je smijenjen. No, istom tom Žuniću apsolutno ništa nije sporno i ne vidi u čemu je pogriješio.

"Iz njegove perspektive nije ništa pogrešno. On godinama gleda kako si oni na većim pozicijama priskrbljuju dobit. On u tome zaista ne vidi ništa loše. Čini mi se da smo mi sada u šoku jer je on javno rekao nešto što je godinama javna tajna", rekla je Danka Derifaj, novinarka Potrage koja je otkrila aferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Jesu li takve stvari u Hrvatskoj zaista postale "normalne"?

"Iz racionalne perspektive to ne bi trebalo biti normalno, ali čini mi se da je politička atmosfera takva da to jest normalno jer nema kazni. Žunić ne bi smio zadržati taj stan, onda bi to bila ispravna poruka građanima", smatra Derifaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potraga radi na nastavku te priče, a Derifaj je otkrila neke detalje: "Želim rasvijetliti kako je točno tekao taj poziv, da se shvati crno na bijelo da ni Žunić ni njegov sin nisu trebali dobiti taj stan".

Cijelu priču pogledajte u utorak u RTL-ovoj Potrazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo