DANAS NA TRSATU / Potpisan Sporazum o suradnji turističkih zajednica Riječkog prstena

Image

Osunčani Trsatski kaštel danas je okupio predstavnike turističkih zajednica Rijeke i Riječkog prstena, a povod za ovaj svečani susret bio je potpisivanje sporazuma o zajedničkoj suradnji.

12.4.2016.
11:16
VOYO logo

Nakon niza objedinjenih aktivnosti turističkih zajednica Riječkog prstena, zajednički je donesena odluka o formaliziranju i potpisivanju Sporazuma o zajedničkoj suradnji. Sporazum su potpisali predstavnici Turističke zajednice grada Rijeke, Turističke zajednice grada Bakra, Turističke zajednice grada Kastva, Turističke zajednice grada Kraljevice, Turističke zajednice općine Čavle, Turističke zajednice općine Jelenje, Turističke zajednice općine Kostrena, Turističke zajednice općine Viškovo te Općine Klana.

Petar Škarpa, direktor Turističke zajednice grada Rijeke ovom se prilikom prisjetio početaka suradnje koja je započela 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Izuzetno mi je drago što je došlo do formaliziranja ove suradnje, koja je nakon skromnih početaka rezultirala mnogim pozitivnim pomacima. Posljednje priznanje je nagrada UNWTO-a za zajednički projekt Bike Rijeka i to drugo mjesto u kategoriji nagrade za inovacije u istraživanju i tehnologiji, ali i pozitivni rezultati ostvareni u turističkom prometu svih turističkih zajednica Riječkog prstena, s povećanjem od ukupno 70% turističkog prometa.“ – izjavio je Škarpa.

Više pročitajte na portalu Riječan.in.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo