VAŠE VIJESTI / Potopljene dijaliza i urologija na Rebru

Naš čitatelj poslao nam je snimku potopa u novoizgrađenoj zgradi u kompleksu KBC-a Rebro. Nezapamćeni prolom oblaka, navodno zbog propusta u izgradnji, popavio je dijalizu i urologiju u podzemlju.

26.6.2009.
21:51
VOYO logo

ZAGREB - Posljedice nezapamćenog proloma oblaka u Zagrebu velike su. Osim što je sam centar grada doslovce bio potopljen, stradali su i brojni podrumi.

Naš čitatelj nam je poslao snimku katastrofe koju je nevrijeme uzrokovalo u nedavno izgrađenoj zgradi u kompleksu KBC-a Rebro. Čitatelj kaže da su Odjel za dijalizu i Urologija, koji se nalaze u podzemnim etažama nove zgrade, potopljene vodom koja je počela šikljati u zrak iz svih WC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema čitateljevim riječima, svi kompjutori su se smočili, ali velik dio milijunske opreme ipak je spašen. Svemu je navodno kriva loša građevinska izvedba kanalizacije te izostanak ugradnje jednopropusnih ventila na nižim etažama.

"Podrum (etaža -2) je u totalnoj poplavi jer je sva voda gurana metlama niz stubište u podrum gdje su garderobe osoblja i arhiva. Sve smrdi na fekalije i tko zna kada će se uspostaviti regularni aseptični uvjeti u zgradi nove Poliklinike (puštena u uporabu prije manje od godinu dana)", dodaje čitatelj pitajući se tko će odgovarati za nemar u izgradnji jedne takve kapitalne investicije u zdravstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimku pogledajte u videoprilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo