PROMETNA NESREĆA / Potjera u Čakovcu: Pijani vozač iza rešetaka, policajac zadobio ozljede

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstock

U četvrtak, 19. svibnja oko 14.10 sati u Čakovcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj 24-godišnji vozač osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka, upravljajući prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (raskrižje).

20.5.2016.
10:37
Ilustracija/Thinkstock
VOYO logo

Zbog toga je u zanošenju vozilom udario u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s kojim je prometnom trakom za skretanje ulijevo upravljala 26-godišnja vozačica. Uslijed udara njezino vozilo odbačeno je naprijed gdje je prednjim dijelom udarilo u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka kojim je bio zaustavljen 27-godišnji vozač, javljaju iz PU međimurske.

Nakon počinjene prometne nesreće 24-godišnji vozač nije se zaustavio već je nastavio kretanje Trgom Eugena Kvaternika i kružnim tokom gdje je prilikom skretanja udesno na kolnik Ulice Stjepana Radića, izgubio nadzor nad vozilom i sišao izvan kolnika gdje je vozilom udario u zid zgrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o nesreći pročitajte na portalu eMedjimurje.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo