Posvađale se uvažene gospođe u Skupštini

27.9.2011.
15:20
VOYO logo

Nakon ljetne stanke Gradska skupština okupila se na 29. sjednici. Na Aktualnom satu Zastupnici SDP-a odlučili na sjednici Skupštine potpuno ignorirati Milana Bandića i sva svoja pitanja uputiti predsjedniku Uprave Zagrebačkog holdinga Ivi Čoviću.

Nezavisni gradski zastupnik Josip Hren zatražio je od pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivice Lovrića da zaštiti ravnateljice vrtića od svakodnevnih pritisaka i napada. U njihovu je zaštitu umjesto pročelnika Lovrića stao gradonačelnik Bandić, koji je istaknuo kako će to biti tema današnje sjednice Gradske skupštine, te kako je i do njega došla priča o tome da se političkim pritiscima u vrtićima smjenjuju ljudi, što je nedopustivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svađa zbog plaće od 30.000 kuna

Zastupnik Hren napravio je korak dalje i optužio potpredsjednicu Gradske skupštine Tatjanu Holjevac za prijetnje ravnateljicama vrtića, što je Holjevac odbacila kao neistinu. Nakon toga je Holjevac došla 'na metu' HDZ-ove zastupnice Božice Šolić, koja se prisjetila primanja Tatjane Holjevac od 30.000 kuna. Šolić se pitala kako je moguće da Holjevac ima za trećinu veća primanja od predsjednice Vlade i predsjednika RH, piše HRT.

Aktualni se sat pretvorio u predizbornu kampanju, pa je tako Čović vezano uz afere u Vodoopskrbi i odvodnji upitan i o mogućoj sličnoj situaciji u Gradskoj plinari. Čović je odgovorio da s velikom sigurnošću može reći da 'gas-gatea' neće biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201107140215006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo