NE PROPUSTITE NOVU EPIZODU / Postala mu je smetnja: Nikola ostavlja Marinu?!

Image
Foto: RTL

Nakon očevog moždanog udara Nikola osjeća da je razapet pa odluči ostaviti Marinu koja mu je postala velika smetnja u istrazi.

10.10.2013.
14:36
RTL
VOYO logo

Poslušavši u sinoćnjoj epizodi 'Tajni' Višnjin savjet, Marina dolazi u posjet Jerku kako bi saznala nešto više o svom ocu Josipu. Njezino ispitivanje vraća Jerka u bolno razdoblje pa nakon Marininog odlaska, potresen sjećanjima, doživljava moždani udar.

Image
Foto: RTL

Brigita u međuvremenu nagovara Roberta da dostavi Marini još jedno pismo. Marina shvaća da joj je tajanstveni muškarac koji dostavlja pisma jedina veza s ocem pa pritisne Ivana da nagovori policiju da pokrenu istragu o identitetu tog čovjeka. Brigita je u šoku kad shvati da joj se plan obio u glavu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Istovremeno, nakon očevog moždanog udara Nikola osjeća da je razapet pa odluči ostaviti Marinu koja mu je postala velika smetnja u istrazi. Filip shvaća da Marina više voli Nikolu i sprema se u potragu za blagom kako bi bio bolja konkurencija bogatom Nikoli, no hoće li to biti dovoljno da je pridobije, ne propustite pogledati, večeras, od 20.00 sati, na RTL Televiziji.

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo