SUĐENJE / 'Poslat ću i tebe i kćer u mrtvačkom sanduku': u riječkom zatvoru zbog strašenja

Image
Foto: RTL

Riječ je o višestruko osuđivanoj osobi koja kaznena djela čini u kontinuitetu od 2008. godine.

6.6.2017.
11:00
RTL
VOYO logo

49-godišnjak iz Otočca Milorad Jurković zadržan je u jednomjesečnom istražnom zatvoru zbog izrečenih prijetnji. Majka djevojke koja je u izvanbračnoj vezi sa sinom osumnjičenog, prema kaznenoj prijavi, nazvala je osumnjičenog putem telefona i zamolila ga da se javi kćeri koja je posljednjih petnaestak dana živjela kod svog dečka, sina osumnjičenog Jurkovića, piše Novi list.

To se dogodilo prošlog utorka u Delnicama, a maloljetna kći imala je i obvezu javiti se Domu za odgoj djece i mladeži. Jurković uzrujan cijelom tom obiteljskom situacijom priprijetio je majci djevojke kazavši joj putem telefona da će i nju i njezinu kćer poslati u mrtvačkom sanduku. Nakon toga majka se prestrašila prijetnji pa je prijavila cijeli događaj policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurkoviću je sutkinja istrage Županijskog suda Ksenija Zorc odredila tridesetodnevni istražni zatvor zbog opasnosti utjecaja na svjedoke te zbog opasnosti od ponavljanja djela. Naime, riječ je o višestruko osuđivanoj osobi koja kaznena djela čini u kontinuitetu od 2008. godine, piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo