ISPITANI SVJEDOCI /

Poreznik koji je deset godina rušio rješenja o naplati PDV-a izašao iz pritvora

Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

Da je pisao žalbe i tužbe, Raspudić je navodno priznao i u USKOK-u, ali je odbacio tvrdnje da je za to koristio informacije iz sustava i primio novac

14.2.2018.
10:05
Daniel Kasap/PIXSELL
VOYO logo

Radoslav Raspudić koji je punih 10 godina bio na rukovodećim mjestima u poreznoj upravi i brojnim osobama pisao žalbe i tužbe protiv poreznog rješenja, kako bi se izbjegla naplata poreza, pušten je iz pritvora u Remetincu jer su ispitani svi svjedoci. 

Raspudić je suspendiran na poslu u poreznoj pa ne može ponoviti djelo. Da je pisao žalbe i tužbe, Raspudić je navodno priznao i u USKOK-u, ali je odbacio tvrdnje da je za to koristio informacije iz sustava i primio novac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo pisali i ranije, među desecima osoba i tvrtkama kojima je Raspudić pomagao u izbjegavanju naplate poreza nalaze se osobe iz krim miljea, ali i bivši rukometni izbornik Slavko Goluža. Među klijentima mu se našao i odvjetnik Davor Galetović, ranije optužen zbog afera s gradskim zemljištima, ali i osoba koju se povezuje s tvrtkama iz Italije zbog sumnjive trgovine sa zlatom. 

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Godinama na najvišim pozicijama: otkrivamo tko je uhićeni poreznik koji je 10 godina rušio rješenja o naplati PDV-a 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo