LJUBAV JE NA SELU / Popularnost farmera i njihovih cura ne jenjava!

Image

Dok najpoželjniji neženje provode posljednje trenutke sa svim djevojkama na farmi, sve više gledatelja prati njihove ljubavne avanture.

27.2.2012.
14:35
VOYO logo

Popularnost farmera ne jenjava, što dokazuje i gledanost – više od 750.000 u ukupnoj populaciji pratilo je dogodovštine petorice najpoželjnijih neženja i njihovih odabranica!   

Osim izvrsne gledanosti, popularnost showa dokazuje i 'navala' fanova na stranici jedne društvene mreže – nakon emitirane epizode gotovo 1000 obožavatelja virtualno se pridružilo Facebook stranici "Ljubav je na selu"!

Nova epizoda donosi novi radni dan, ali i nove izazove za farmere i djevojke. Radni dan u Lici nije gotov dok se sve obaveze ne izvrše. Stipe je Aniti i Božici poklonio šibe kako bi tjerale krave na ispaši, a Stjepan je na svojoj farmi pokušao objasniti djevojkama da mlijeko ne dolazi iz tetrapaka te im pokazao kako musti kravu.

Na slavonskoj farmi Ivan je odveo djevojke u obiteljsku siranu kako bi im pokazao kako se proizvodi sir. Dvije prijateljice iz Samobora više nisu u borbi za istog dečka, a Ivan se našalio sa Sašom koji se sve očitije zaljubljuje u Ivanu.

S obzirom da su se dvije djevojke pridružile Stipi na ličkoj farmi, on je jedini kandidat oslobođen zadatka koji čeka ostale farmere, a to je da jedna od tri djevojke mora napustiti show!

Koja je pala u depresiju, a koja je željela sama otići, pogledajte ove nedjelje, 4. ožujka, u 21:35 sati, u novoj epizodi "Ljubav je na selu"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo