šivane po mjeri /

Ponosno nosi haljine hrvatskih dizajnera, ali tko i koliko plaća haljine koje predsjednica Grabar Kitarović toliko voli?

Tako primjerice haljina od crvene čipke stoji 1.999 kn, modra 1.299, a cvjetna rapsodija koju je nosila u Dubrovniku također gotovo dvije tisuće kuna. Cijene variraju jer sve su ove haljine šivane po mjeri

23.11.2017.
19:15
VOYO logo

Nije tajna da predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović voli nositi kreacije s potpisom domaćih dizajnera. Ponosna na hrvatske proizvode, često ih rado kupuje. Potvrdila je to Zoranu Šprajcu jedna od predsjedničinih omiljenih dizajnerica. 

Poput modela na modnim pistama predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović - ponosno nosi haljine s potpisom hrvatskih dizajnera!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako primjerice haljina od crvene čipke stoji 1.999 kn, modra 1.299, a cvjetna rapsodija koju je nosila u Dubrovniku također gotovo  dvije tisuće kuna. Cijene variraju jer sve su ove haljine šivane po mjeri

Dizajn Aleksandre Dojčinović jako voli i sve te toalete, kažu u njezinu uredu, plaća iz svog džepa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica Grabar-Kitarović apsolutno svu garderobu privatno kupuje. Ured nikad ništa nije plaćao niti ima stavku u proračunu za to.

No iako te haljine vrijede tisuće kuna - ponavljanje je majka znanja.

U istome je bila na sastanku s Vladimirom Putinom, ali i na dodjeli Zlatne kune. Također, crveno je bilo njezin izbor za događaje vanjske politike: susret s Trumpom, ali i švicarskom predsjednicom  - odradila je u istome! Cvjetni uzorak se, pak, duplicirao u Dubrovniku i na Sinjskoj alki!

Doduše, nije loše imati ni isti model haljine u tri boje - modroj, sivoj, zelenoj!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro je da predsjednica koristi i taj komunikacijski element odjeće da promovira hrvatsku modnu industriju", smatra komunikacijska stručnjakinja Ana Šimunović.

Posljednjih nekoliko tjedana haljine je zamijenila odijelima. No, hrvatski proračun ne dira, za razliku od drugih europskih kolega, poput Macrona, koji iz francuskog državnog proačuna troši oko 8 tisuća eura na mjesec. I to samo na tretmane lica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo