Ponesite kišobrane, čeka nas par dana oblaka i kiše

Vremenska prognoza za Hrvatsku idući nekoliko dana je 'siva': u većini zemlje će biti oblačno uz povremenu kišu i pljuskove, a najbolje bi trebali proći Slavonci.

5.5.2013.
19:51
VOYO logo

Naime, meteorolozi DHMZ-a za ponedjeljak u unutrašnjosti zemlje najavljuju umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Povremeno će biti kiše, pljuskova i grmljavine, najviše u Gorskome kotaru, Lici i unutrašnjosti Dalmacije, a najmanje u Slavoniji i Baranji. Vjetar će biti slab do umjeren sjeveroistočni, u Slavoniji jugoistočni, a na Jadranu većinom umjereno, na sjevernom dijelu i jako jugo.

Jutarnja temperatura kretat će se uglavnom između 9 i 15, na Jadranu od 13 do 18, a najviša dnevna između 17 i 23, u Slavoniji i Dalmaciji od 23 do 27°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak će opet biti umjereno do pretežno oblačno, povremeno s kišom, a na Jadranu i s grmljavinom. U srijedu bi trebalo biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, a kiša se očekuje povremeno u Slavoniji.

U četvrtak bi na Jadranu trebalo biti pretežno, a u unutrašnjosti djelomice sunčano, ali uglavnom suho vrijeme. Vjetar će biti slab, na Jadranu do umjeren, u utorak jugo, zatim sjeverozapadnjak i bura. Postupno će početi zatopljavati, najavljuju meteorolozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo