VALENTINOVO UZ RTL / Ponekad savršen spoj može biti baš ispred malih ekrana!

Provedite najromantičniju večer u godini uz filmski izbor RTL Televizije! Izlazak na romantičnu večeru ne mora uvijek biti najbolji izbor na Dan zaljubljenih. Ponekad savršen spoj može biti baš ispred malih ekrana!

12.2.2014.
15:01
VOYO logo

Pa tako od 20 sati na RTL Televiziji  gledamo TV premijeru “Savršeni spoj”, u kojoj će nas nasmijati dvije vjerojatno najpopularnije zvijezde komedije trenutno, Steve Carell i Tina Fey, te nam pokazati kako romantični izlazak može poći po krivu. Iako iza sebe imaju niz blockustera, ipak, uloge u poznatim TV serijama zauvijek su im označile karijeru - Steve Carell se proslavio u američkoj verziji „The Officea“, a Fey u „30 Rock“, obje spadaju među najsmješnije humoristične serije iznikle posljednjih pet godina. 

Nastavak večeri nudi nam još jednu poslasticu, romantičnu komediju “Mrzim Valentinovo” koja kreće u 21:45 sati. Nakon “Mojeg velikog grčkog vjenčanja” John Corbett i Nia Vardalos, koja ovog puta potpisuje i režiju, odlučili su ponoviti uspjeh romantične komedije iz 2002.  i  opet okušati sreću u istom žanru. Glavne role pripale su Johnu Corbettu, kojeg smo zavoljeli još početkom 90-ih u seriji “Život na sjeveru”, te Niji Vardalos, u kojoj je Corbett našao savršenu glumačku partnericu s kojom je po drugi puta snimio duhoviti film koji će nas nesumnjivo nasmijati i ostaviti u odličnom raspoloženju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj, od 23:30 sati  uživat ćemo u “I to se zove ljubav”, uspješnom autorskom i redateljskom debiju Stephena Belbera, inače kazališnog pisca. Iako kraljica romantičnih komedija, Jennifer Aniston i ovdje uspijeva film odmaknuti od zadanih gabarita te uvjerljivo odigrati ulogu osobe u čije postojanje u stvarnom svijetu možemo povjerovati. Ona je usamljena, uplašena i često vrlo nervozna osoba koja želi činiti dobro i stajati iza svojih postupaka. Steve Zahn glumi jednako zanimljivog lika, neambicioznu i vrlo dragu osobu zaljubljenu u Jennifer. U ostalim ulogama se pojavljuje Woody Harrelson, kao bivši Suein (Jennifer Aniston) bogati dečko, kojeg je Harrelson sigurno, sukladno svojoj reputaciji, i odigrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo