UKRAO MU IDEJU? / Pomahnitali 'beskućnik' tužio Eminema

Image
Foto: PIXSELL

Pieck, koji se u tužbi nazvao beskućnikom, tvrdi kako mu je slavni hiphoper ukrao ideju za reklamni spot 'Born Of Fire', snimljen za potrebe predstavljanja novog Chryslerovog automobila.

3.2.2012.
9:21
PIXSELL
VOYO logo

Najpopularniji bijeli reper Eminem uskoro bi se trebao naći pred njujorškim sudom na kojem je tužbu protiv njega podigao stanoviti Stephen Lee Pieck.

Pieck, koji je u istoj sebe nazvao beskućnikom, tvrdi kako mu je slavni hiphoper ukrao ideju za reklamni spot "Born Of Fire", snimljen za potrebe predstavljanja novog Chryslerovog automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Beskućnik" tvrdi kako je u rujnu 2010. godine večerao u jednom njujorškom restoranu s Christinom Aguilerom i njezinim suprugom, pri čemu je Eminem u jednom trenutku nazvao poznatu pjevačicu.

Telefon se odjednom našao kod Stephena te je glazbeniku detaljno opisao ideju koju ima za spot, a ovaj ju je potom pretvorio u "Born Of Fire".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužbom traži čak devet milijuna dolara, no nije se potrudio objasniti otkud poznaje Aguileru ni zbog čega se pop-zvijezda njenog formata ima potrebu družiti s "beskućnicima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo