POLITIČKA ELITA NA GODIŠNJEM: / Evo gdje će se odmarati Kolinda, Plenković i Jandroković

Image
Foto: Pixsell

Dok su saborski zastupnici već započeli s ljetnim odmorom, državni vrh još ima posla i tako će vjerojatno biti do početka kolovoza.

22.7.2017.
16:49
Pixsell
VOYO logo

Proslava obljetnice Oluje i Sinjska alka okupit će cijeli državni vrh, i predsjednica, predsjednik Vlade te predsjednik Sabora nazočit će svečanosti u Kninu, a Grabar-Kitarović, Plenković i Jandroković pojavit će se i dan kasnije na Sinjskoj alci.

Kolinda od sljedećeg tjedna na godišnjem

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na godišnji ide sljedeći tjedan. Odmarat će u vojnom kompleksu Penada na Brijunima, gdje je ljetovala i prošle godine. Od sredine kolovoza neće je biti u Hrvatskoj zbog službenog puta u Australiju i Novi Zeland. Osim boravka u Canberri, predsjednica bi trebala posjetiti hrvatsku zajednicu u Sydneyju, Melbourneu i Geelongu, piše tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Sabora Jandroković ima gotovo dva mjeseca godišnjeg odmora, osim na dane kada će nazočiti obljetnici Oluje i Sinjskoj alci te 20. Maratonu lađa na Neretvi 12. kolovoza. Odmor će Jandroković vjerojatno provesti u Malinskoj na Krku, na kojem godinama ljetuje.

Plenković ima gust raspored

Andrej Plenković vjerojatno će na godišnji između obljetnice Oluje i Velike Gospe. Prošlo ljeto je zbog izborne kampanje za Plenkovića bilo radno, no s obitelji je znao otići do Dubrovnika, odakle mu je supruga. Zasad se ne zna hoće li Plenković ponoviti taj aranžman ili će ljetovati u nekoj od državnih rezidencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plenković i ministri 4. kolovoza će održati sjednicu Vlade u Kninu, premijer će vjerojatno imati druge službene susrete i sastanke, a vjerojatno će biti u puta u inozemstvo, piše tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo