Pronađen sumnjivi kofer /

Policija i dalje u potrazi za 320.000 kuna ukradenih u oružanoj pljački? Pretraživali garaže u Jelkovcu

Image
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL

Pljačkaši su se navodno početkom prosinca sastali kako bi dogovorili krađu. Za to su nabavili Audi A6 i na njega stavili ukradene njemačke tablice

22.12.2017.
7:50
Žarko Bašić/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je uhićeno pet osoba za oružanu pljačku na zagrebačkom Žitnjaku, policija još uvijek nije pronašla ukradenih 320.000 kuna. Pljačkaši su, podsjetimo, presreli dostavno vozilo zaštitarske tvrtke kojim se prevozio novac, izvršili pljačku i dali se u bijeg. Filmskom potjerom sa specijalcima i helikopterom policija ih je uhitila u Novom Jelkovcu kraj Sesveta, donosi 24sata.

Upravo ondje istražitelji su tijekom zadnja dva dana pretraživali garaže u Ulici Ladislava Šabana. Dovedeni su i uhićeni, s lisicama na rukama. Pronađen je kofer za koji se sumnjalo da se u njemu nalazi novac, no policija nije otkrila što se ondje nalazilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uhićena osumnjičena petorka sastala se početkom prosinca kako bi dogovorili zločin, piše tužiteljstvo. Za to su nabavili Audi A6 i na njega stavili ukradene njemačke tablice.

'Mozak' operacije navodno je bio Željko Vrbat, koji je u policijskim krugovima poznat po tome kojeg razbojnici angažiraju poslije pljački. Uhićeni su još Romeo Tole (44), Branislav Kovačević (32), Denis Šagud (40) i Jasmin Mujkić (29), javlja 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo