Pu požeško-slavonska / Policija dvojici muškaraca upala u kuću. Objavili što su pronašli

Image
Foto: MUP

Policija je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene uz kaznenu prijavu predala pritvorskom nadzorniku

20.2.2023.
10:20
MUP
VOYO logo

Policija je dovršila istraživanje nad 41-godišnjim muškarcem s područja Požege za kojeg se sumnja da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i „Omogućavanje trošenja droga“.

"Policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili obiteljsku kuću na području Požege u kojoj prebiva 41-godišnjak te pronašli manju količinu kokaina, 243 grama cannabis marihuane i digitalnu vagu", kazali su iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: MUP

Također, policija je utvrdila da je muškarac na području gradova Požege i Pleternice većem broju osoba prodavao više vrste droga za različite novčane iznose.

"Također je temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu u sklopu navedenog kriminalističkog istraživanja pretražena i obiteljska kuća na području Pleternice u kojoj prebiva 22-godišnjak te su pronađena 64,31 grama marihuane", govore iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: MUP

"Isto tako, 22-godišnjak se kao i prethodno prijavljena osoba duži vremenski period bavio prodajom droge cannabis marihuane s namjerom stjecanja protupravne imovinske koristi te omogućio korištenje prostorija obiteljske kuće konzumentima s područja gradova Požege i Pleternice kako bi konzumirali cannabis marihuanu", dodali su.

Policija je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene uz kaznenu prijavu predala pritvorskom nadzorniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo