'SLUČAJNOST ILI SUDBINA, NE ZNAM...' / Policajci Iiz Zagreba oduševili reakcijom kad su vidjeli trudnicu, suprug je tražio pomoć, a oni su se bacili u akciju

Policajci Ante i Marko uključili su sirene na službenom policijskom vozilu i krenuli se probijati kroz gužvu kako bi roditelji što prije stigli u bolnicu

21.11.2022.
20:18
VOYO logo

Zagrebački policajci nedavno su imali jednu zanimljivu intervenciju u prometu, a koje je završila rođenjem malene djevojčice.

Naime, 16. studenog policijski službenici Službe temeljne policije Ante Marić i Marko Faltak krenuli su u redoviti nadzor VIII. PP Zagreb kada su, čekajući na semaforu, primijetili vozilo u traci pored sebe i muškarca za upravljačem vozila koji ih doziva i daje znakove da otvore prozor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozač je povikao da mu žena rađa i da su na putu u bolnicu, ali da zbog gužve idu presporo.

Image
Foto: MUP

Policajci Ante i Marko uključili su sirene na službenom policijskom vozilu i krenuli se probijati kroz gužvu kako bi roditelji što prije stigli u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mama rodila 9 minuta nakon dolaska

"Slučajnost ili sudbina ne znam. Iako je dan bio kišan i tmuran meni je završio u velikom zadovoljstvu i sreći. Uglavnom mi policajci smo uvijek spremni na sve i naravno da ćemo pomoći. Ako treba i doktori smo, i prijatelji, i roditelji, i psiholozi. Sve što treba u toj situaciji", kazao je policajac Ante Marić za Danas.hr.

Djevojčica je rođenda samo 9 minuta nakon njihovog dolaska u bolnicu. "Kad sam doznao da je rodila odmah nakon devet minuta, pomislio sam, ovo je bilo zaista blizu i brzina je stvarno bila ključna", rekao je ovaj policijski službenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da je porod krenuo na cesti vjerujem da bi se snašao i naravno učinio sve da pomognem pri porodu. Bebica bi bila u sigurnim rukama", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo