ŠOK U ZADRU / Pokušala oteti dijete na Kalelargi: 'Htio sam joj skočiti za vrat i iščupati grkljan'

Image
Foto: Filip Brala/PIXSELL

Zadranin tvrdi kako je žena koja mu je pokušala oteti sina bila u šezdesetim godinama i normalnog izgleda

11.7.2017.
19:13
Filip Brala/PIXSELL
VOYO logo

Jedan Zadranin doživio je nevjerojatnu scenu na zadarskoj šetnici Kalelargi gdje mu je nepoznata žena pokušala oteti trogodišnjeg sina, piše Zadarski.hr. "U jednom trenutku obuzeo me najveći strah i najveći bijes u životu. Oči su mi iskočile, žile su mi na vratu htjele prsnuti!

Htio sam joj skočiti za vrat i iščupati joj grkljan! Jedva sam se uspio iskontrolirati. Vjerujte mi, tako bio se osjećao svaki roditelj na mom mjestu, na mjestu oca kojem su pokušali na Kalelargi oteti dijete", ispričao je otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadranin tvrdi kako je žena koja mu je pokušala oteti sina bila u šezdesetim godinama i normalnog izgleda. Ispričao je kako je žena zgrabila za ruku njegovog sina i krenula korak naprijed u namjeri da produži niz Kalelargu.

"Djelovao sam istog trena i lijevom rukom uhvatio sina za njegovu desnu ruku. Kad sam ga dohvatio, žena stane i okrene se prema meni. Gleda me i šuti. Trajalo je to nekih pet-šest sekunda", ispričao je Zadranin. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi kako nije htio napasti ženu kako prolaznici koji ne znaju što se događa ne bi napali njega. Žena je nakon nekog vremena naglo pustila dječakovu ruku i nestala u gužvi, a on ju je pratio, ali se nakon nekog vremena izgubila.

Njegova supruga je objavila nešto o ovom događaju na Facebooku nakon čega ih je posjetila policija. Zadranin tvrdi kako incident nije prijavio policiji zbog loših iskustava s njima i smatrao je da mu ne bi vjerovali. Zadarska olicija je potvrdila da su bili u spomenutoj obitelji te rekli da je obrada u tijeku, piše Zadarski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo