ZAMJENA ZA HSP AS / Pojačanje uoči rujanskih izbora: HDZ dogovorio suradnju s Ružom Tomašić?

Image

HDZ navodno ne namjerava s partnerima sklapati klasične koalicije, već će s odabranim strankama surađivati u pojedinim izbornim jedinicama

25.7.2016.
8:43
VOYO logo

Novo vodstvo HDZ-a razgovore s partnerima s kojima će izaći na rujanske izbore polako dovodi kraju. Kako piše Večernji list, najveća dobitnica pregovora mogla bi biti Hrvatska konzervativna stranka Ruže Tomašić koja će, kako stvari stoje, u novoj koaliciji zauzeti mjesto HSP-a AS.

Koalicija s popularnom hrvatskom europarlamentarkom nije čudna s obzirom da i Plenković i Stier već godinama blisko surađuju s Tomašić u Europskom parlamentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo dobru komunikaciju. Novo vodstvo HDZ-a zna iz prve ruke što sam radila u Bruxellesu i kako sam se borila za hrvatske interese", izjavila je za Večernji čelnica Hrvatske konzervativne stranke.

HDZ navodno ne namjerava s partnerima sklapati klasične koalicije, već će s odabranim strankama surađivati u pojedinim izbornim jedinicama. Primjerice, sa strankom Ruže Tomašić će izaći u Dalmaciji i Slavoniji, ali neće u Zagrebu i Istri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tim područjima Hrvaska konzervativna stranka neće izlaziti na izbore, već će svoje potencijalne birače pozvati da na izborima zaokruže HDZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo