Pogledajte ulicu kroz koju ralica nikada nije prošla

Brojne pahulje donose radost mnogim građanima, no ne i stanarima Truhelkine ulice u Zagrebu. Razlog je taj što oduvijek sami moraju čistiti svoju ulicu.

20.12.2009.
18:59
VOYO logo

U Truhelkinu ulicu, smještenu malo iza Savske u Zagrebu, ralica nikada nije ušla, pa čak niti slučajno. Večernji list doznaje od stanara da je njihova ulica još 2006. godine uvrštena u plan čišćenja zimske službe, no i ovogodišnji snijeg morali su čistiti sami.

Šef zimske službe Hasan Đombić kao opravdanje je prvo rekao da ulica vjerojatno nije uvrštena u spomenuti plan, no stanari su ga uvjerili u suprotno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i da ralice izlaze na pozive, no stanari opet ističu da brojeve zimske službe zovu već godinama, također uzaludno.

Jedna starija stanarka Truhelkine rekla je za Večernjak da tu živi već 10 godina, no da nikada nije vidjela ralicu. Đombić je rekao da će ''nazvati dežurnoga i vidjeti što se događa''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Naša je ulicu u planu čišćenja, a na kraju mi čistimo snijeg. Prijavit ću to Državnom odvjetništvu da istraži tko je tu omastio brk'', poručio je Ivan Martić.

Prethodni članak:

arti-200912190030006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo