ZA ONE NAJPEDANTNIJE / Pogledajte sve moguće kombinacije u hrvatskoj skupini!

Image
Foto: PIXSELL

Kombinacija je mnogo. Hrvatsku sigurno vodi dalje pobjeda, 'Vatreni' mogu izboriti nastavak natjecanja i u slučaju neodlučenog ishoda sa Španjolcima, čak i porazom, no tada ovisimo o ishodu utakmice Italija - Irska.

18.6.2012.
14:58
PIXSELL
VOYO logo

Pobjedom Hrvatska osvaja prvo mjesto u skupini, dok bi u tom slučaju Italija slavljem protiv Iraca zauzela drugu poziciju. Branitelji naslova Španjolci bi u tom slučaju krenuli kući.

Ukoliko utakmica između Španjolske i Hrvatske završi neodučenim ishodom, a Italija pobijedi Irsku, zatvorio bi se krug tri momčadi sa po pet bodova i odlučivala bi gol-razlika među reprezentacijama koje su u igri za prolazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko Hrvatska i Španjolska odigraju 1:1, Italija mora pobijediti Irsku 3:1 ili s većom razlikom,s tim da bi rezultatom 3:1 Talijani i Hrvati bi izjdnačeni po svemu, no 'Azzurri' imaju bolji koeficijent Saveza.

Image

Hrvatska sigurno ide dalje rezultatom 2:2, u tom slučaju bi im se pridružili Španjolci, dok Italija ispada. Naravno, i svaki drugi remi s više od dva gola vodi dalje 'Vatrene' i 'Furiju', dok Italija ispada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska može dalje i u slučaju poraza, no tada Irska ne smije izgubiti od Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo