GLUMI I LEGENDARNI ĆIRO / Pogledajte što vas očekuje u hit seriji o kojoj govore svi!

Ovog vikenda u naš program stiže jedna od najpopularnijih serija na Balkanu - 'Montevideo, Bog te video'! Uz plejadu poznatih glumaca iz čitave regije, svoje prve glumačke korake u ovoj je sportskoj priči zabilježio legendarni Ćiro Blažević, koji s glumcem Hrvojem Kečkešom u projektu brani boje Lijepe Naše.

6.7.2013.
10:00
VOYO logo

Nogometni razdor Hrvatske i Srbije iz 1930. godine, udružio je glumce iz regije na snimanju televizijske serije Montevideo, Bog te video! Jedine zvijezde iz Lijepenaše u prvoj sezoni su Hrvoje Kečkeš i ĆiroBlažević!

Obojica imaju manje epizodne uloge, Ćiro glumi izbornika hrvatske reprezentacije, a Hrvoje Kečkeš sekretara nogometnog saveza!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja epizoda je bila kratka, ali ne baš tako kratka da se ne bi vidjelo da nisam talentiran!", kaže Ćiro.

"Čim sam dobio primjerak scenarija, odmah mi se svidjelo i dijaloški i kako je razrađeno i na prvu mi se činilo jako interesantnim projektom. I dobru lovu su ponudili", smije se Kečkeš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šale je bilo i na snimanju. Poznati DraganBjelogrlić u svom je redateljskom debiju na Ćiru odmah ostavio sjajan dojam!

"Ali me dirnulo kada je režiser natjerao sve statiste da viču, Ćiro majstore! Onda sam se ja sjetio kako u Zagrebu viču Ćiro pederu!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako mu to nije bio glumački prvijenac, jer je davno u legendarnim Smogovcima glumio sebe, Ćiro je stekao veliko strahopoštovanje prema tome zvanju!

Serija Montevideo, Bog te video, puna je takvih pravih, vrhunskih glumaca! Prvi nastavak priče čija je filmska inačica već trijumfirala na mnogim svjetskim festivalima, ne propustite ove nedjelje u 20 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo