OSIM JADRANSKOG MOSTA / Pogledajte gdje vas danas očekuje kaos na zagrebačkim cestama

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Iz gradske uprave mole vozače da obrate pozornost na privremenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu

5.3.2024.
7:51
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Zbog prekopa nogostupa na Aveniji Većeslava Holjevca kod broja 42 od do 16. ožujka bit će otežan promet u razdoblju od 8.30 do 15 sati. Povremeno će se zauzimati jedan prometni trak, i to najdulje na pola sata. A do sutra u 18 sati traju radovi na ugradnji kamera na semaforskim uređajima, i to na križanju Holjevčeve s Avenijom Dubrovnik te Ulicom Jozsefa Antalla, zbog čega je povremeno zauzet jedan trak, a promet se odvija po slobodnom dijelu kolnika.

Iz gradske uprave mole vozače da obrate pozornost na privremenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RADI SE OD SRPNJA 2022. /

Tramvaji Jadranskim mostom ne voze već devet mjeseci, a neće ni sljedećih godinu dana

Image
RADI SE OD SRPNJA 2022. /

Tramvaji Jadranskim mostom ne voze već devet mjeseci, a neće ni sljedećih godinu dana

U subotu je krenula posljednja faza radova na Jadranskom mostu gdje se trenutno primjenjuje privremena regulacija. Promet se, umjesto na tri, odvije na dva prometna traka u oba smjera. U prvoj fazi radova bit će zatvoren istočni kolnik mosta, a cjelokupan promet obavljat će se dvosmjerno – zapadnim kolnikom.

Promjena ima i u javnom prijevozu pte se očekuju veće prometne gužve, posebno u vrijeme jutarnjeg i poslijepodnevnog prometnog opterećenja. Treba očekivati kašnjenje svih autobusnih linija koje pripadaju terminalu Savski most, kao i linija 109 (Črnomerec – Dugave), 222 (Remetinec – Žitnjak) i 234 (Glavni kolodvor – Kajzerica – Lanište).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zoni radova na Jadranskom mostu bit će onemogućeno kretanje pješaka i biciklista koji će biti preusmjereni preko starog Savskog mosta. Osim toga, i prometovanje teretnih vozila privremeno će biti zabranjeno, kao i izlaz vozila iz smjera Riječke ulice prema Jadranskom mostu. Kako bi se izbjegla dodatna zagušenja, iz gradskog ureda predlažu obilazni pravac: Avenija Dubrovnik – Most Slobode odnosno Most Mladosti.

POGLEDAJTE VIVEO: Ovako trenutno izgledaju radovi na Jadranskom mostu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo