ozlijeđen je i u bolnici / Poduzetnik koji je Audijem 'pomeo' tramvajsku stanicu: 'Zaspao sam. Popio sam te večeri par čašica...'

Otac petero djece iz zagrebačke Dubrave tvrdi da je vozio 80-100 km/sat a ne 200 kako neki tvrde

28.2.2020.
8:04
VOYO logo

Hrvatsku je sablaznila snimka automobila koji je u Zagrebu "pomeo" tramvajsku stanicu na kojoj srećom nije bilo ljudi pa nitko nije stradao samo su dijelovi stanice oštetili okolne automobile po kojima su razbacani. 

Saznalo se i da je vlasnik skupocjene jurilice Audija A6 Kristijan Perić (31), poduzetnik iz zagrebačke Dubrave, a on je hospitaliziran je u KB Dubrava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se još uvijek čeka dovršetak kriminalističkog istraživanja kako bi se vozača suočilo s odgovarajućom kaznenom prijavom, Perić je za Jutarnji list otvorio dušu.

Nesreće se, kaže, ne sjeća i tvrdi da je za volanom zaspao, da ga je prevario san.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala Bogu da nije nastradao još netko jer mislim da se s tim pritiskom ne bih mogao nositi cijeli život, a kamoli odgajati svoje petero djece. Vozim 13 godina i nikad nisam imao prometnu nesreću, a kamoli kaznu za brzu vožnju. Same nesreće se ne sjećam. Zaspao sam, a kad sam udario, očito sam ostao bez svijesti. Sjećam se samo bolnice u kojoj sam se probudio nakon operacije. I dobro sam sada", kazao je Perić koji je ostao neugodno iznenađen tvrdnjama da je sigurno vozio 200 km/h. 

"Da sam se zakucao s 200 km/h, od auta bi ostala samo prašina. Ovako je na njemu totalka. Vjerujem da sam vozio između 80 i 100 km/h na sat. Svaki dio te ulice poznajem jer tom cestom svakodnevno odlazim na posao i vraćam se kući. Te večeri bio sam s prijateljima u kafiću i popio par čašica", rekao je Perić dodajući da nije nikakav "razmaženko" te da je sve stekao poštenim radom, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo