POZNATI PODUZETNIK O OREŠKOVIĆU: / 'Svjestan je da će na kraju biti papak ili heroj'

Image
Foto: PIXSELL, Patrik Macek

Menadžer i poduzetnik Milan Račić kazao je kako ga zabrinjava gdje je nestala "vizija razvoja i djelovanja koju je premijer Tomislav Orešković prikazivao na svom predstavljanju prije 25 dana".

16.2.2016.
13:00
PIXSELL, Patrik Macek
VOYO logo

Račić je kazao kako se Vlada mora što prije stabilizirati kako bi se donio proračun koji će jamčiti stabilnost.

"Potrebno je djelovati brže, bolje i pametnije, a kao što vidimo, sve se radi suprotno. Glavne teme su besmislene ideološke rasprave" naglasio je Račić u HRT-ovoj emisiji Studio 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TO TAKO NE IDE: /

Orešković na Facebooku poslao oštru poruku svim strankama i političarima

Image
TO TAKO NE IDE: /

Orešković na Facebooku poslao oštru poruku svim strankama i političarima

Poduzetnik smatra da je Oreškovićev problem taj što reagira samo na servirane probleme. Tvrdi da bi Orešković morao za stol posjesti Tomislava Karamarka i Božu Petrova te lupiti šakom i reći da ovako više ne ide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Heroj ili papak

"Prihvaćanjem uloge premijera trebao je biti svjestan da će na kraju biti ili heroj ili papak, a za sve nas bi bilo bolje da bude heroj", smatra Račić.

Smatra da se šume i vode ne smiju dirati a da se na tržište treba staviti sve što nije od strateškog interesa za Hrvatsku. Naglasio je da treba srezati namete te da bi državna uprava trebala biti servis, a u Hrvatskoj "služi kao sredstvo za stvaranje frustracija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Račić je za Studio 4 HRT-a otkrio i kako njegovo povjerenje prema premijeru Tihomiru Oreškoviću svakim danom sve više kopni.

Mišljenja je kako je Most nespreman došao na vlast te da je možda i kriv za novonastalu situaciju no i "možda ga u nakanama koči "koalicijski partner stalnim izbacivanjem ideoloških tema".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan Račić bio je jedan od kandidata za ministra gospodarstva. Njega je za tu poziciju predložio Most, no na tu poziciju je ipak izabran Tomislav Panenić.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo