jasno i glasno /

Podrška Penavi: Braniteljske udruge idu na prosvjed u Vukovar, među njima je i Culejeva

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Mi, hrvatski branitelji, podupiremo apel za procesuiranje počinitelja svih ratnih zločina. Naše članice organizirano u zajedništvu doći će na navedeni skup', poručili su iz dviju udruga

3.10.2018.
7:34
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata RH, čiji je jedan od predstavnika HDZ-ov Stevo Culej, poduprli su u utorak apel vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave za procesuiranjem svih ratnih zločina počinjenih u Vukovaru i na Ovčari te najavili sudjelovanje u mirnom prosvjedu koji će se zbog nezadovoljstva tempom rada institucija u vezi s tim pitanjem održati u Vukovaru 13. listopada.

"Zbor udruga veterana gardijskih postrojbi i Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata RH donijeli su jednoglasnu odluku da će dana 13. listopada sudjelovati  na skupu 'vapaj za žrtvu' u Vukovaru", stoji u zajedničkom priopćenju koje potpisuju predsjednici udruga, Miljenko Kolobarić i Zoran Maras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava pozvao je sve građane Vukovara i cijelu hrvatsku javnost na mirni prosvjed protiv sramotne šutnje institucija hrvatskog društva koji će se održati 13. listopada na Trgu Republike u Vukovaru.

"Mi, hrvatski branitelji, podupiremo apel za procesuiranje počinitelja svih ratnih zločina. Naše članice organizirano u zajedništvu doći će na navedeni skup", poručili su iz dviju udruga. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo