Pod prozorima nam piša po 20 mladića i djevojaka!

'Oni to ovako rade: dvadesetak momaka sjedne na dugačku kamenu klupu, rašire noge i izvade 'onu stvar'. Onda netko od njih povikne 'Sad!' i počinje zajedničko, da prostite, pišanje.

5.9.2011.
14:23
VOYO logo

Očajni stanari zadarske Varoši obraćali su se i Gradskoj upravi i policiji i Čistoći zbog problema koji im je ovog ljeta zadao toliko muka. Kažu, zamolili bi jednog stanovnika Zadra da samo jedan dan i jednu noć provede u njihovoj zgradi i vide kako je okruženje nove zgrade Kazališta lutaka, koja još nije u upotrebi, postalo javni zahod.

"Cure ne zaostaju za momcima. Bez problema skidaju gaćice i pišaju zajedno s njima. I dakako, pijani su svi. A buka? Nismo spavali cijelo ljeto, a tu žive i starci, bolesni ljudi kojima je mir najvažniji", rasplakala se jedna stanarka govoreći za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednom dnevno čiste prostor šmrkovima

Po cijele noći oko Kazališta traje opijanje, pa se i nužda vrši na istome mjestu, jer vlasnici kafića u zahode puštaju samo svoje goste. U dogovoru s Čistoćom postignuto je tek da se svaki dan cijeli taj prostor čisti šmrkovima.

"Bili smo svuda, u Gradskoj upravi, u policiji, Čistoći, u Kazalištu lutaka koji je vlasnik dvorišta. Ništa. Samo što nam ne kažu da se trebamo odseliti", jadaju se stanari Kovačke ulice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadarskom dogradonačelniku Draženu Grguroviću je odvratno "ono što se tamo događa", ali kaže da tu Grad, na žalost, ne može puno učiniti. U policiji pak kažu da se 'ubijaju' od posla u Varoši, te da su napisali stotine prekršajnih prijava i optužnih prijedloga zbog buke, mokrenja po javnim površinama, zbog maloljetnika bez pratnje roditelja, divljanja itd...

Vezani članci:

arti-201001180170006 arti-201008260334006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo