BAGERI U AKCIJi / Počelo rušenje bespravnog Pripuzovog kampa na Murteru zbog kojeg je završio i u zatvoru u Splitu

Image

Tijekom akcije uhićenja krajem godine uhićena je i bivša službenica za gospodarstvo i turizam Šibensko-kninske županije koja je neosnovano izdavala rješenja za rad kamp, a sumnja se da je to radila upravo na nagovor i Pripuza

16.1.2024.
13:41
VOYO logo

Počelo je rušenje bespravnih kampova na Murteru, javlja Večernji list.

Riječ je o kampu koji se spominje u aferi s osumnjičenim Zoranom Pripuzom koji je bio u istražnom zatvoru u Splitu. Uhićeni su pa kasnije pušteni i drugi vlasnik kampa Dario Filipi Neda Livljanić, bivša službenica za gospodarstvo i turizam Šibensko-kninske županije koja je neosnovano izdavala rješenja za rad kampova. Sumnja se da je ona izdavala rješenja upravo na nagovor Pripuza i Filipija kako bi se omogućilo pružanje ugostiteljskih usluga u ilegalnim kampovima na Murteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Image
Foto: Dino Stanin/Pixsell

Kako smo u prosincu prošle godine izvještavali, Pripuz je cijelo vrijeme tvrdio kako nije znao da njegov kamp nema ni minimalne uvjete i da Nedu Livljanić nikad nije kontaktirao. Priznao je i da na nikakvom očevidu nije bio. Pripuz je u obrani kazao kako je suglasnost za kamp dobio od Općine Murter i njezina načelnika Tonija Turčinova.

POGLEDAJTE VIDEO Zoran Pripuz izašao iz zatvora: 'Sve se ekspresno odigralo čim je napustio zatvor otišao je iz Splita'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo