POGLEDAJTE SNIMKE KOJE NAM ŠALJETE: / Sljeme se bijeli, snijeg pada i drugdje

Image
Foto: Čitateljica

Nakon dugog razdoblja izuzetno lijepog vremena, dočekali smo i prve pahulje.

21.11.2015.
11:48
Čitateljica
VOYO logo

Snijega ima i u Gorskom kotaru. U Delnicama, javljaju nam čitatelji, se zadržava na tlu i po krovovima. Snijega ima i u Jastrebarskom, Karlovcu, susnježice ima i u Rijeci i drugdje. Želite li podijeliti s nama fotografije prvog snijega, šaljite nam ih na vijesti@portal.net.hr, kao i informacije o vremenskim prilikama.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Snijeg zabijelio Hrvatsku, pogledajte fotografije koje nam šaljete

Image

Snijeg zabijelio Hrvatsku, pogledajte fotografije koje nam šaljete

Meteorolozi kažu da veći dio unutrašnjosti uz pad temperature zraka može očekivati i snijeg. Ponegdje se očekuju obilne oborine.

Meteorolozi upozoravaju na ponegdje i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana jaku buru s olujnim udarima, dok će na preostalom dijelu obale puhati južni i jugozapadni vjetar. Osjetno hladnije s temperaturom zraka uglavnom od 2 do 7, a na Jadranu od 5 na sjevernom dijelu do 14 °C, kaže Državni hidrometeorološki zavod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snijeg u Karlovcu (video poslala čitateljica):

Meteorolozi su ranije najavili da bi do 18 sati u Gorskom kotaru već trebalo biti snježnog pokrivača. Susnježica bi se do 21 sat trebala pojaviti u Slavoniju dok se u Dalmaciji očekuju sporadične nevere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snijeg na Sljemenu (Pixsell)

http://dashboard.jwplatform.com/videos/fkW9RaUx

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne krećite na put

Zbog toga, ako ne morate na put, radije ostanite kod kuće - sutra bi se vrijeme trebalo malo smiriti, no posvuda će i dalje biti umjereno do pretežno oblačno s povremenom kišom, a u gorju snijegom. Snijega će u noći sa subote na nedjelju i prijepodne ponegdje biti i u nizinama unutrašnjosti kada se očekuje najviše oborina, ponegdje i obilnih.

Poslijepodne se očekuje slabljenje i prestanak oborina. Vjetar u prvom dijelu dana umjeren i jak sjeverni i sjeveroistočni, na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana bura, poslijepodne sjeverozapadnjak, a na preostalom dijelu obale veći dio dana južni i jugozapadni. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom od -2 do 2, a najviša dnevna od 0 do 5 °C. Na Jadranu temperatura zraka većinom od 5 na sjevernom do 14 °C na južnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo