POČELA SEZONA: / Kilometarske kolone na autocestama, na Lučkom 4 km

Image
2.7.2016.
16:04
VOYO logo

Zbog pojačanog prometa na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca kolone vozila su u oba smjera, a na naplati Lučko na izlasku s A1 prema Zagrebu kolona je dugačka 4 kilometra, dok je kolona na ulasku prema Karlovcu iz smjera Jankomira oko 2 kilometar i Buzina oko 500 metara, javlja HAK.

Pojačan promet je na dionicama A1 Zagreb-Split-Ploče, osobito na dionicama Zagreb-Bosiljevo 2 u oba smjera te između tunela Sveti Rok i čvora Zadar 2 u smjeru juga; A2 Zagreb-Macelj; A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Rijeke; A7 između GP Rupa i čvora Diračje te u smjeru otoka Krka; Istarskom ipsilonu u smjeru Rijeke te prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija; zagrebačkoj obilaznici u smjeru čvora Lučko; na Ličkoj (DC1) i Jadranskoj (DC8) magistrali; Krčkom mostu u oba smjera; na cestama u Istri te na prilazima turističkih središta na obali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Kako javlja HAK, zbog pojačanog prometa na pojedinim dionicama autocesta formiraju se kolone vozila, osobito u blizini odmorišta te kod ulaza ili izlaza s autoceste. Zastoji i kolone vozila ujedno su na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom te Bosnom i Hercegovinom.

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 na 64. +700 km, između čvorova Bosiljevo 2 i Bosiljevo 1, u smjeru Zagreba, vozi se usporeno voznim i pretjecajnim trakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo