PLENKOVIĆ UDARIO PO PETROVU: / 'Neka se on dobro prisjeti svega'; Petrov nije ostao dužan: 'To su HDZ-ovi spinovi'

Image

Premijer je opet malo 'piknuo' svog nekadašnjeg partnera.

23.5.2018.
10:03
VOYO logo

Danas ujutro, u 8:30, održana je sjednica Kluba HDZ-a na koju je došao i premijer Plenković, a na kojoj se, među ostalim, razgovaralo i o glasovanju o potvrđivanju novog potpredsjednika Vlade Tomislava Tolušića i ministra gospodarstva Darka Horvata, koji je i sam bio na sjednici, javlja N1.

Premijer je po završetku sjednice dao vrlo kratku izjavu, s porukom jednom čovjeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neka se Božo Petrov dobro prisjeti svega i neka govori o onome koga je on zvao', rekao je Plenković komentirajući izjavu Bože Petrova koji je rekao kako je upravo Plenković doveo odvjetnika Šavorića.

Božo Petrov nije htio komentirati ovu premijerovu izjavu nazvavši je spinom. 'Nećemo komentirati HDZ-ove spinove', kratko je rekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zajednička sjednica Odbora za gospodarstvo i Odbora za Ustav, poslovnik i politički sustav, zakazana je za 13 sati, a na njoj će biti saslušani kandidati za novog potpredsjednika Vlade i novog ministra gospodarstva nakon što je s tih dužnosti, zbog afere Hotmail, morala otići Martina Dalić.

Odlazak glasnogovornice

Sada je i službeno - Sunčana Glavak, glasnogovornica Vlade, odlazi u Sabor, na mjesto Darka Horvata, te napušta mjesto glasnogovornice. Tko će je zamijeniti, još se ne zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo