NOVINARI PITALI PLENKOVIĆA TKO JE IZ VLADE ZVAO ŠAVORIĆA, ON BAHATO ODGOVORIO: / 'Što bih ja to vama otkrivao?'

Image

Kad su ga novinari upitali tko je točno onda pozvao Šavorića, Plenković je odgovorio - Što bih ja vama otkrivao takve detalje?

24.5.2018.
18:07
VOYO logo

Andrej Plenković je danas nakon sjednice Središnjeg odbora HDZ-a, prokomentirao novu informaciju vezanu za najam Šavorićevog ureda u svrhu snimanja predizbornog spota 'Vjerodostojno'.

'HDZ je angažirao agenciju za zakup prostora, organizaciju snimanja spotova, na koji način i kako je agencija regulirala s drugima taj proces nije bio na nama, nisam bio u tijeku. Unex je druga strana što se tiče HDZ-a, sve što su oni za nas učinili u toj kampanji je bilo plaćeno, rekao je Plenković, prenosi N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno se dotaknuo i Bože Petrova, ovaj put komentiravši njegovu izjavu o tome tko je Šavorića zvao u Vladu.

'Petrov jako kreativno govori. U trenutku kada je najveća kriza na pomolu, ne samo da smo angažirali ekonomske i financijske stručnjake da nam na detaljan način prikažu i stanje i moguće posljedice, oni su tražili da se uključe pravnici. U tom trenutku, mislim da je konzultirano više pravnika, nije bilo riječi o pisanju zakona. Mislim da je gospodin Šavorić došao u dobroj volji da pomogne u procesu. Ja ga osobno nisam zvao, pozvan je iz Vlade. Pozvan je nakon konzultacija, kad smo razmišljali tko bi nam mogao doći, ja nisam imao ništa protiv, rekao je premijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad su ga novinari upitali tko je točno onda pozvao Šavorića, Plenković je odgovorio - 'Što bih ja vama otkrivao takve detalje koji nisu bitni, kojih se na kraju krajeva ni ne sjećam?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo