PREMIJER OTPUSTIO KOČNICE / Plenković uzvratio udarac, Milanović mu ovo sigurno neće prešutjeti: 'To je sve repertoar divljaštva, vulgarnosti, primitivizma'

Image
Foto: Screenshot/RTL

Premijer je iskoristio priliku i pred novinarima rekao što misli o predsjednikovim riječima

21.4.2023.
14:02
Screenshot/RTL
VOYO logo

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u petak se pojavIo na otvorenju Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije i Proljetnog sajma. Iskoristio je priliku te stao pred novinare gdje je među ostalim prokomentirao izjavu predsjednika Zorana Milanovića.

Image
PUCAO IZ SVIH ORUŽJA /

Milanović se ukazao u Krapini, a kad je stao pred novinare krenuo je šou: 'Ne znamo ime, kao da se radi o fosni, o gredi na skeli'

Image
PUCAO IZ SVIH ORUŽJA /

Milanović se ukazao u Krapini, a kad je stao pred novinare krenuo je šou: 'Ne znamo ime, kao da se radi o fosni, o gredi na skeli'

“Nisam ni slušao ni gledao što je on govorio, ali sam sada pogledao na pametnom telefonu što to otprilike znači, ali to je uobičajen repertoar vulgarnosti, divljaštva, primitivizma, nekulture, čovjeka koji je promijenio politički diskurs u Hrvatskoj. Raste broj jednako primitivnih političara kao što je on i koji nam narušavaju političku kulturu, koji se ni sa čim ne bave. Njegov doprinos bilo čemu korisnom u Hrvatskoj je čista nula. Ja bih rekao duboki zaleđeni minus je to. Predlažem da poslušate njegove izjave kada je uhićen njegov jatak iz Slovenske”, kazao je premijer pa se osvrnuo na ostavku ravnateljice USKOK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nema nikakve veze s nevjerojatnim naklapanjima koje je čak i za kafane škrto i krivo za hrvatsko društvo. Cijelo vrijeme govorim da je riječ o internoj stvari DORH-a. Htio sam neposredno čuti ono što je gospođa Marušić poručila ministru pravosuđa. Nije posao premijera da brine o kasko-osiguranju pojedinog vozila", kazao je i posvetio nekoliko riječi kritike opoziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I ja bih bio nesretan da sam na njihovu mjestu. Oni bi da im netko drugi odradi izbore. Neće. Izbori se dobivaju na postignućima”, dodao je i nastavio.

"Milanovića svrbi kad mu netko kaže da laže, a laže non-stop. Projicira svoje komplekse na druge. To je za promatranje", ispalio je, ali nije se tu zaustavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iza nas će ostati tako velika postignuća da ćemo uzdignuta čela reći da je Hrvatska 2024. u odnosu na 2016. godinu kada smo dobili povjerenje bolja, uspješnija i međunarodno priznata. Onaj tko će nas vrijeđati, dobit će odgovor svaki put neovisno je li alergija ili nije. Imam i ja alergiju pa ne šmrčem”, kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo