spavat će u saboru? /

Plenković se s ministrima vratio u Sabor, Grbin garantira da će se svih 77 ruku pojaviti u Saboru

Vlada je također najavila sjednicu za 10 sati sutra ujutro, pola sata nakon što će se u Saboru glasati o smjeni ministra Marića

3.5.2017.
22:25
VOYO logo

Trinaest sati već u Saboru Zdravko Marić strpljivo sluša optužbe i kritike i brani se. Božo Petrov svih 13 sati preusmjerava govornike, dijeli opomene i uživa u možda zadnjim satima kao šef Sabora - a nije mu lako jer ne može otići ni do WC-a. 

Ustane li se, na njegovo bi mjesto mogao sjesti HDZ-ov potpredsjednik Sabora i smijeniti ga sa 79 zastupnika potpisnika. Prije 15 minuta u Sabor se vratio i premijer Andrej Plenković. Svi zajedno možda će i spavati u saboru jer sutra u 9 i 30 je glasanje o opozivu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manje od 12 sati prije glasanja o opozivu Zdravka Marića i dalje se ne zna ima li oporba dovoljno ruku.

U Saboru je i naš reporter Petar Panjkota, a stigla je informacija i da se Plenković vratio u Sabor, a s njim i ministri Davor Ivo Stier, Martina Dalić, Goran Marić i Tomislav Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš reporter nam javlja da premijer sluša maratonsku raspravu kojoj se ne nazire kraj. Vlada je također najavila sjednicu za 10 sati sutra ujutro, pola sata nakon što će se u Saboru glasati o smjeni ministra Marića.

Ima li oporba dovoljno ruku, upitali smo SDP-ovca Peđu Grbina.

"Kolega Maras je ukazao na to da imamo 77 ruku, a mi baš ne volim govoriti stvari iza kojih ne stojima. Jasno je da je većina zastupnika za opoziv gospodina Marića, teško mogu vjerovati da bi sutra mogli odustati oni što su rekli da će glasati za opoziv Marića. Garantiramo za sve zastupnike da će se pojaviti sutra u Saboru. Tko do sutra promijeni mišljenje će odgovarati javnosti, ne meni niti mom klubu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo