šprajc u svom stilu / Plenković ovog puta može računati na potporu Markić i 'U ime obitelji' jer čovjek je doista radio samo u ime obitelji

Plenković svojim primjerom i dalje neumorno ostalim kolegama u Vladi pokazuje kako se zapošljava svoja i ženina svojta

29.3.2018.
22:22
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković svojim primjerom i dalje neumorno ostalim kolegama u Vladi pokazuje kako se zapošljava svoja i ženina svojta. 

Nakon što smo otkrili da je šogora Ivana Maslaća zaposlio kao komercijalnog direktora Zračne luke Dubrovnik, sjetili smo se da je premijer s brige skinuo i svoju sestričnu po majci, gospođu Neru Miličić koja je postala šefica Ureda Hrvatske turističke zajednice u Munchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istodobno je  njezin otac, Marko Raos koji je ujedno i premijerov ujak zbrinut u parku prirode Biokovo. A već je stara stvar da je premijerov kum, a kum nije dugme, Igor Pokaz u rujnu postao veleposlanik u Velikoj Britaniji. 

Nažalost, netko od jalnih Hrvata Andreja Plenkovića je prijavio Povjerenstvu za sprečavanje sukoba interesa, ali premijer ovog puta može računati na potporu Željke Markić i udruge "U ime obitelji" jer čovjek je doista radio samo u ime obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE JOŠ:

>> RTL ekskluzivno doznaje: zapošljavanje premijerovog šogora tema je Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo