'EVO ŠTO OČEKUJEM OD VAS...': / Plenković neće na utakmicu protiv Ukrajine, ali ima poruku za navijače i HNS

Image

Premijer Andrej Plenković pozvao je u četvrtak navijače da sportski i fer navijaju na sutrašnjoj kvalifikacijskoj utakmici s Ukrajinom za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo 2018.

23.3.2017.
11:00
VOYO logo

Hrvatska sutra na stadionu u Maksimiru igra kvalifikacijsku utakmicu s reprezentacijom Ukrajine, a Plenković je tim povodom apelirao na sve hrvatske navijače i "sve one koji žele dobro našoj zemlji i uspjeh hrvatskom nogometu da ta utakmica prođe u kulturnom, lijepom, sportskom, fer ozračju bez ikakvih izgreda, bez huliganizma".

"Da sport bude ono što treba biti, a to je ugoda i prigoda za sve naše ljude da sportski navijaju za Hrvatsku, našu reprezentaciju i igrače koji su nam mnogo puta donijeli jako puno veselja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Apelirao je i na HNS i sve institucije "da vode računa o sigurnosti i uspješnoj organizaciji ovog važnog događaja".

"Očekujem da tu poruku odgovornosti svi zajedno prihvatimo i da sve prođe u najboljem redu", zaključio je premijer. Plenković je pritom izrazio žaljenje jer neće nazočiti utakmici s obzirom na to da će u petak i subotu u Rimu sudjelovati na sastanku šefova država i vlada posvećenom 60. obljetnici Rimskih ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo