zabrana u mariboru /

Predsjednica o Thompsonu: 'Glazba spaja ljude, zabrane su kontraproduktivne'

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u srijedu da je od hrvatske veleposlanice u Ljubljani zatražio da ispita o čemu se radi

17.5.2017.
22:28
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

GOSPIĆ/OTOČAC - Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u srijedu da je - nakon što je čuo da je u Mariboru zabranjen Thompsonov koncert - od hrvatske veleposlanice u Ljubljani zatražio da ispita o čemu se radi i da izvijesti o tome koji su razlozi za zabranu koncerta.

U Gospiću, gdje je došao poduprijeti kandidate HDZ-a za lokalne izbore, na novinarsko pitanje kako gleda na zabranu Thompsonova koncerta, odgovorio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikako dobro. Zatražili smo jutros, kad smo čuli te informacije, od naše veleposlanice Vesne Terzić u Ljubljani da ispita o čemu se radi i da nas izvijesti o tome koji su razlozi za zabranu koncerta. Meni nije poznato koji bi to razlozi mogli biti", rekao je Plenković.

O ovom slučaju oglasio se i Ured predsjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednica je razgovarala sa svojim slovenskim kolegom proteklih dana i prenijela mu je svoje mišljenje da je glazba tu da spaja ljude, a da su zabrane kontraproduktivne", kaže glasnogovornik Ureda predsjednice Luka Đurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo