PLENKOVIĆ EKSPLODIRAO NA PROVOKACIJE: / 'Joj Maras, prvak svijeta si na Twitteru i Facebooku, najjači si'

Image
Foto: Pixsell

U Hrvatskom saboru danas se odvija žestoka rasprava vezana uz takozvani 'lex Agrokor', a pritom je najviše zaiskrilo između premijera Andreja Plenkovića i SDP-ovog zastupnika Gordana Marasa.

5.4.2017.
13:29
Pixsell
VOYO logo

Image
BURNA RASPRAVA O ‘LEX AGROKORU’: /

'Volio bih da to rješava Marić Drugi, a ne Alvarez Treći!'

Image
BURNA RASPRAVA O ‘LEX AGROKORU’: /

'Volio bih da to rješava Marić Drugi, a ne Alvarez Treći!'

SDP-ovac je kazao kako se zapravo radi o zakonu o Agrokoru, odnosno Ivici Todoriću te da je HDZ-ova Vlada pupčanom vrpcom povezana s Agrokorom.

'Ovo je zakon o Todoriću'

'Ja ne želim preuzimati odgovornost za loše odluke koje donosite u ime RH. Ovo je zakon o Agrokoru, ovo je zakon o Todoriću, ovo je zakon kojim ćete prikriti kako je problem nastao, želite prikriti interesenu povezanost s Agrokorom. Vaša vlada je pupčanom vrpcom povezana s Agrokorom. Ne brinete kroz ovaj zakon o dobavljačima, ni o onima koji rade u Agrokoru. Imamo indicije da je i vaša i prethodna vlada cijelim nizom aktova pridonijela da situacija u Agrokoru eskalira, od zakona o faktoringu, do zakona o računovodstvu…', rekao je Maras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov je komentar prilično razljutio Plenkovića.

'Ništa bolje od vas nismo ni očekivali. Pretvarate se u šampiona demagogije. Reći da smo moja vlada i ja vezani pupčanom vrpcom. Jeste li pročitali zakon? E, onda imate problem razumijevanja, logike i shvaćanja situacije. Kolega Marić se izuzeo od svih odluka koje su vezane uz ovaj zakon o kojemu je danas riječ. Ne odnosite raspravu u ono što je nevažno. Ovaj zakon važan je i za vašu plaću', rekao je premijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Prestanite s demagogijom'

Marasa njegov odgovor nije omeo, već mu je nastavio dobacivati iz klupe. Plenković ga je optužio za demagogiju.

'Joj Maras, poslije ćemo razgovarati na kavi, prvak svijeta si na Twitteru i Facebooku, najjači si', rekao mu je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo