TULUM U FAN ZONI /

Planirate u Poljsku bez karte? Nema problema!

Image

Ako planirate putovati u Poljsku kako biste podržali Bilić Boyse, unatoč tome što niste uspjeli osigurati karte za utakmice, nemojte strahovati. Organizatori su pripremili pregršt zanimljivosti u navijačkoj zoni samo za vas. Provjerite o čemu je riječ!

20.5.2012.
9:00
VOYO logo

Fan zona u Poznanju smještena je u samom centru grada, na trgu Wolności, udaljenom samo 45 minuta vožnje od stadiona na kojem će hrvatska reprezentacija odmjeriti snage s Irskom i Italijom.

Prema pisanju samih organizatora, upravo če ovo mjesto biti centar zabave i zbivanja tijekom EURO-a 2012. Naime, ova zona može primiti čak i do 30.000 navijača, a prenosit će se apsolutno sve utakmice prvenstva, kao i popratne sadržaje.

Osim velikih ekrana i hektolitara piva, fan zona će sadržavati i niz kulturnih sadržaja kako bi se zadovoljili svačiji ukusi. Štoviše, organizatori su naglasili kako su njihova mjesta zabave za navijače prilagođena i djeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada ne bodrite naše dečke u kockastim dresovima, tu ćete se moći odmoriti, probati neke lokalne specijalitete, kupiti suvenire za rodbinu u Hrvatskoj, ali i uživati u brojnim koncertima i performansima. Još važnije, ulazak na sve koncerte i događaje je besplatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo