JOŠ JEDAN MANDAT ZA PLENKOVIĆA ILI...? / Pitali smo vas koga želite za novog premijera, a vi ste omogućili trijumf jednoj dami

Image
Foto: Slavko Midzor/Pixsell

Na našem portalu, postavili smo vam pitanje u anketi tko bi bio najbolji premijer po vašem mišljenju, a čak 42 posto glasača smatra da bi to bila Sandra Benčić

18.9.2023.
19:45
Slavko Midzor/Pixsell
VOYO logo

Iako su izbori na rasporedu tek iduće godine, utrka je krenula, a u javnosti se sve glasnije polemizira o tome tko bi mogao biti novi premijer u Hrvatskoj. Hoće li Andrej Plenković trijumfirati te odnijeti još jedan mandat ili će na to mjesto doći netko drugi?

Image
Traži se... /

Kandidata je puno, ali samo jedan je najbolji: Koga biste rado gledali kao novog hrvatskog premijera?

Image
Traži se... /

Kandidata je puno, ali samo jedan je najbolji: Koga biste rado gledali kao novog hrvatskog premijera?

Na našem portalu, postavili smo vam pitanje u anketi tko bi bio najbolji premijer po vašem mišljenju, a čak 42% posto glasača smatra da bi to bila Sandra Benčić. 29% ljudi koji su glasali misle da je najbolji izbor Andrej Plenković, do 12% anketiranih smatra da bi to bila Dalija Orešković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7 posto anketiranih misli da bi na toj funkciji dobro prošao bračni par Raspudić, dok su po 3 posto glasova čitatelja Net.hr-a dobili Peđa Grbin, bračni par Puljak i Ivan Penava.

Neki bi Ričarda, ali i Jakova

No, neki na premijerskoj poziciji vide i neke druge ljude, pa su u komentarima na Facebooku osvanula imena kao Pernar, Kerum, Mister Bean, Ričard, a čitatelji su spomenuli čak i supruga bivše predsjednice, Jakova Kitarovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja mislim ako se Kolinda kandidira za predsjednicu da bi bilo onda pošteno da Jakov bude premijer", navodi se u jednom komentaru.

Često se u komentarima spominje i Karolina Vidović Krišto te Mislav Kolakušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Karolina Vidovic Kristo premijerka, Mislav Kolakusic predsjednik. Jedine dvije osobe koje nisu politicki, ideoloski i koruptivno povezani i umrezeni s Titovom KPJ- HDZ/ SDP i njihovom UDBOM", jedan je od komentara.

Ima i onih koji su u komentarima napisali ime bivšeg premijera, a sada stanovnika Remetinca, Ive Sanadera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Datum parlamentarnih izbora još se nagađa, a u utrku se uključila i Sandra Benčić. Nije štedjela vladajuće, a ni nju HDZ

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo